Rekisteriseloste

VV-Auto Group Oy:n vähittäiskauppayhtiöt tuntevat vastuunsa rekisterinpitäjänä ja käsittelevät kerättäviä henkilötietoja kulloinkin voimassa olevanhenkilötietolainsäädännön mukaisesti huolehtien yksityisyyden suojan toteutumisesta ja korkeasta tietoturvasta. 

Oheisesta tietosuojaselosteesta löydät lisätietoa yksityisyytesi suojasta. 

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste 

Rekisterin pitäjä: VV-Autotalot Oy, Tikkurilantie 123, 01530 Vantaa, puhelin: 010 5333 700 

Rekisterin nimi: VV-Autotalot Oy:n ja Turun VV-Auto Oy:n asiakasrekisteri 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) 

Henkilötietolain 8 §:n mukainen asiakassuhteiden ja muiden asiallisten yhteyksien hoitaminen, kehittäminen ja hallinta, rekisterinpitäjän liiketoiminnan suunnittelu, analysointi sekä markkinointi. Lisäksi rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneilla voi olla tietyin rajoituksin oikeus käyttää tietoja edellä mainittuihin omaan liiketoimintaansa liittyviin tarkoituksiin, esimerkiksi erilaisten yhteisten palvelujen, konseptien ja liiketoimintamallien kehittämiseksi ja toteuttamiseksi. 

Asiakkaan tietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän lisäksi K-Plussa-järjestelmään kuuluvien yritysten suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta erikseen. Lisäksi asiakkaan tietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän lisäksi K-Plussa-järjestelmään kuuluvien yritysten sähköiseen kohdennettuun markkinointiin, mikäli asiakas on antanut tähän suostumuksensa. 

Rekisterin sisältämät tiedot 

Asiakkaan nimi, sukupuoli, yhteystiedot (mm. osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite), työpaikkaa koskevat tiedot (esim. ammatti, työnantajan nimi, yhteystiedot), K-plussakortin numero sekä suostumus/ kielto sähköiseen mainontaan, kielipreferenssi sekä mieltymyksiä koskevat tiedot. Tietosisältöön kuuluu myös asiakaskohtaiset auto- ja tapahtumatiedot. 

Säännönmukaiset tietolähteet 

Rekisteröity itse, julkiset tietolähteet, kuten ajoneuvohallintakeskus sekä mahdolliset muut rekisterinpitäjän yhteistyökumppanit.

Henkilötietoja voidaan myös päivittää hankkimalla päivityspalveluja niitä tarjoavilta yrityksiltä ja viranomaisilta. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset 

Tietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa tietoja muun muassa VV-Auto Group Oy:n maahantuomien ajoneuvojen jälleenmyyjille VV-Auto Group Oy:n ylläpitämän keskitetyn asiakastietokannan välityksellä. 

Asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa rekisterinpitäjän lisäksi K-Plussa-järjestelmään kuuluvien yritysten suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta erikseen. Lisäksi asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa rekisterinpitäjän lisäksi K-Plussa-järjestelmään kuuluvien yritysten sähköiseen kohdennettuun markkinointiin, mikäli asiakas on antanut tähän suostumuksensa. 

Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 

Rekisterin suojaus 

Tiedot sijaitsevat VV-Autotalot Oy:n suljetussa verkossa, joka on suojattu teknisesti palomuurilla.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: VV-Auto Group Oy, PL 140 (Tikkurilantie 123), 01511 Vantaa.

 

Asiakaspalvelu

VV-Auto Group Oy

Tikkurilantie 123

PL 140

01511 Vantaa

puh. 010 5338 300

Puhelut VV-Autotalot Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja asiakaspalvelunumeroihin maksavat 8,8 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.

Puhelut VV-Auto Group Oy:n 010 alkaviin vaihde- ja alanumeroihin sekä VV-Autotalot Oy:n alanumeroihin maksavat 8,35 snt/puhelu + 12,09 snt/minuutti niin lanka- kuin matkapuhelimesta soitettaessa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

VV-Auto Group Oy:n ja VV-Autotalot Oy:n matkapuhelinnumeroihin soitettaessa puheluveloitus perustuu soittajan oman puhelinliittymän sopimusehtoihin.

Kuinka Caara toimii?

1. Aloita

Kun sinulla on unelma, toive tai halu auton suhteen, me autamme löytämään oikean caaran.

2. Hae

Tutki valikoimaa tai hae juuri sitä oikeaa. Kaikki ehdokkaat ovat laadukkaita!

3. Tutustu

Täältä näet kaikki tiedot valitsemastasi caarasta. Kun olet valmis, siirry ostamaan.

4. Osta

Nyt sinulla on jo melkein avaimet taskussa. Tehdään kaupat ja sovitaan muista ehdoista.

Sivusto käyttää evästeitä, jotta se voisi palvella sinua paremmin. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston selaamista.
Voit koska tahansa estää evästeiden käytön selaimen asetuksista.